Adverteren werkt!

bruisende zaken

Aandacht voor de  persoonlijke touch?

Aandacht voor de persoonlijke touch?

01-07-2020

Mijn grootste passie is om klanten blij te maken. Ik breng het bekende motto ‘klant is koning’ dagelijks in praktijk. De reden is simpel, iedereen is anders. Daarom luister ik goed wat klanten willen en wat hun wensen zijn. Voor iedereen is voldoende tijd. Alle klanten krijgen een persoonlijk aanpak want iedereen is anders. Soms hebben klanten een foto bij zich hoe ze hun haar willen. Wij gaan altijd in overleg om te kijken wat wel of niet kan.

Dan ben je bij Anna voor Hair & Make-up beslist aan het juiste adres.

Make-up is mijn tweede passie Ik heb een top opleiding gevolgd bij de School van Mieke Petiet, inmiddels ben ik ook Nederlandse Kampioen visagie. Zo’n prijs krijg je niet zomaar, mijn doel is om het mooiste van een klant naar voren te brengen. Het is zo mooi te zien dat klanten zich door een beetje make-up zich zekerder gaan voelen. Vaak zeggen ze: ’Hey Anna, het is ongelofelijk! Ik ben net een fotomodel!’ Ja, iedereen kan een fotomodel zijn! Hairextensions zetten is een vak apart Het is een kunst om alles op de juiste manier te doen. Klanten denken vaak: Oh krijg ik mooi lang en vol haar? Dat is wel zo, maar om het advies, kleur, lengte enz. te bepalen is heel wat anders. Ik moet er echt voor zorgen dat het ten eerste niet zichtbaar is en ten tweede een klant moet weten hoe het is om het zelf thuis te verzorgen.

Wil jij je ook in de watten laten leggen? Kom dan eens langs.

Anna voor Hair & Make-up is gevestigd bij Fascino Kappers | Hoge Ham 93-A in Dongen | 0162-318300 | www.fascino.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).