bruisende zaken

Welkom bij  Salon la Beauté

Welkom bij Salon la Beauté

01-09-2020

Salon la Beauté is een schoonheidssalon waar u een moment tot rust kunt komen. Ontspanning, frisheid, kwaliteit en persoonlijke aandacht staan voorop. Laat jezelf verwennen en vind je oase van rust.

Ik bied basisbehandelingen en specialistische behandelingen

Behandelingen

Inmiddels werk ik alweer 20 jaar als schoonheidsspecialiste, waarvan de laatste 11 jaar vanuit mijn salon aan huis in de Haagse beemden. Iedereen is bij mij welkom in de salon voor zowel de basisbehandelingen als de specialistische behandelingen. Voorafgaand aan elke gezichtsbehandeling neem ik persoonlijk met u door wat uw wensen zijn en in combinatie met een korte huidanalyse pas ik de behandeling en producten aan, aan uw huid.

Specialisaties

Naast de basisbehandelingen en de specialistische behandelingen zoals microneedling en acid peels, bent u bij mij welkom voor pedicure/manicure, verschillende soorten massages, harsbehandelingen, make-up advies en bruidsmake-up. Ik werk uitsluitend met kwaliteitsproducten zoveel mogelijk op natuurlijke basis. Een compleet overzicht is te vinden op mijn website.

Optimaal genieten

Mijn Salon is ontstaan vanuit mijn passie, en haastwerk is er dan bij mij ook niet bij. Voor elke klant neem ik uitgebreid de tijd, zodat je ook echt optimaal kunt genieten.

Ben jij ook zo toe aan een heerlijk moment voor jezelf? Maak dan snel een afspraak bij Salon la Beauté en laat jezelf verwennen!

Eigenaar: Joyce Stallen - van Hattum | Gouddonk 3, Breda | 06-33901408 | www.salon-labeaute.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).