Adverteren werkt!

column

DE DENTALE DRIEHOEK

DE DENTALE DRIEHOEK

01-11-2020

Naast tandartsen, (paro) preventieassistenten en tandartsassistenten heeft MONDZORG TRIDENZO ook een eigen HBO opgeleide tandprotheticus Joyce van der Gaag, die samen met de tandarts en de assistenten deel uitmaakt van de dentale driehoek. Door de tandprotheticus kunnen alle technische voorzieningen in de mond, zoals een frame of prothese maar ook een drie laags (extra veilig) hockey bitje worden vervaardigd.

Onze ervaren tandprotheticus kan u helpen bij een nieuwe prothese of bij klachten vanwege een loszittend of klapperend gebit als gevolg van een slinkende kaak. Ook (nood) reparaties aan uw prothese kunnen vaak direct worden uitgevoerd. In (bijna) alle gevallen kunnen oplossingen gevonden worden voor de dentale problemen waarmee u te kampen heeft. In de dentale driehoek zijn wij in staat de patiënten bij MONDZORG TRIDENZO een optimale dentale service te verlenen.

Sinds 1 september jl. heeft MONDZORG TRIDENZO een zorgcontract voor prothetiek afgesloten met Zorgverzekeraar CZ.

Patiënten die zijn aangesloten bij CZ ontvangen voor prothetische behandelingen daardoor vanaf deze datum de standaard vergoeding van CZ in plaats van de lagere vergoeding (70 %).

Vijfhagen 43, 4812 XT Breda 076-5324960 | www.tridenzo.nl Tridenzo mondzorg

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).