Adverteren werkt!

bruisende zaken

Winter wellness  bij Avance Beauty & Wellness

Winter wellness bij Avance Beauty & Wellness

01-12-2021

Herfst en winter in Nederland, wat doet dat met je huid. Wind, kou, verwarming en sneeuw. Hoewel alles er buiten sprookjesachtig uitziet, levert het hier en daar toch ook wel wat ongemakken op, bijvoorbeeld voor de huid.

VERWENNEN Van top tot teen

De werking van onze hoornlaag (stratum corneum) Het bovenste huidlaagje bestaat uit de dode huidcellen en huidvet. Een droge huid ontstaat als de hoornlaag niet meer in staat is vocht in de huid vast te houden: je huid wordt gevoeliger voor invloeden van buitenaf en er ontstaan droogterimpeltjes.

De luchtvochtigheid in de winter is erg laag. Blootstelling van de huid aan een omgeving met lage lucht-vochtigheid zorgt voor een verandering in de huidconditie: de vochthoeveelheid in de huid. Hoe droger de huid, hoe meer de barrièrefunctie verstoord wordt. Een vicieuze cirkel dus. Irritaties, schilfers en soms zelf puistjes kunnen hier het gevolg van zijn! Zorg dat je huid goed gehydrateerd wordt deze winter. Wanneer je een droge huid hebt dan is het zeker aan te raden het huidvet een handje te helpen en een crème te gebruiken. Met onze winterproducten wordt uw huid beschermd tegen deze invloeden.

Voor meer advies kunt u bellen of mailen naar Avance Beauty & Wellness

TIP: cadeau- bon

Hooghout 60, Breda 076-5219964 salon@avancebeautywellness.nl www.avancebeautywellness.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).