Opvallen? Adverteer in Bruist

bruisende zaken

Een glanzende, luchtige bos met krullen

Een glanzende, luchtige bos met krullen

01-01-2022

Kan jouw haar wel wat deskundige zorg en aandacht gebruiken? Dan moet je zeker eens een afspraak maken bij Indulge cuts & colours in hartje Etten-Leur. Bij deze kapsalon draait alles om kwaliteit en aandacht. Eigenaressen Lianne en Trista doen er samen met hun twee medewerksters Kim en Femke alles aan om jou volledig in de watten te leggen en met een mooie coupe weer naar huis te laten gaan. Namens Nederland Bruist mocht ik voor een Bruisend Bezoek naar Indulge cuts & colours in hartje Etten-Leur. Lianne, Trista, Kim en Femke zorgden ervoor dat het bezoek een exclusieve ervaring werd waarbij ik even volledig ondergedompeld werd in hun klantvriendelijke, maar professionele aandacht.

Bij binnenkomst werd ik ontvangen door Lianne en het team met, een warm welkom en en een drankje. Mijn wens was dat mijn haar weer luchtig zou worden en mijn krullen lang in model zouden blijven. Kim vertelde mij in het kort wat ik van de handeling kon verwachten, dit gaf mij een fijn gevoel.

Mijn haar werd plukje voor plukje geknipt. Kim keek daarbij naar waar de krul zich in de pluk bevindt. Op die plek werd een knipje gemaakt waardoor de krul meer definitie kreeg en luchtiger werd. De plukjes van mijn bovenste laag werden door Kim eerst getwist en vervolgens ingeknipt op een aantal plekken.

Na het knippen was het tijd om mijn haar te wassen en te verzorgen. Kim deed dit met de producten van N\O Purity Curl. Eerst werd mijn haar gewassen met de shampoo en ondertussen mocht ik genieten van een heerlijke hoofdhuidmassage in de massagestoel. Ook werd mijn haar verzorgd met een proteïne booster.

Vervolgens heeft Kim mijn haar behandeld met de Hair Balm. Dit heeft mijn haar hersteld en gehydrateerd. De Hair Balm werd verdeeld in de lengte over mijn haar en moest een paar minuten inwerken.

Mijn haar werd uitgeborsteld met de Balm nog in mijn haar. Zodat mijn haar niet zou worden beschadigd.

De Curl Cream van N\O Purity Curl werd aangebracht op mijn handdoekdroge haar. Met de diffuser is mijn haar vervolgens gedroogd en gestyled. Het resultaat was een gehydrateerde, glanzende en luchtige bos met krullen. Precies wat ik wilde! De behandeling bij Indulge cuts & colours was geweldig. Ik heb onwijs genoten van de behandeling en het professionele advies. Het was erg interessant wat Kim vertelde over de behandeling en krullen in het algemeen. Het resultaat spreekt voor zich! Al met al ben ik blij met het eindresultaat en raad ik Indulge cuts & colours zeker aan.

Markt 11, Etten-Leur 076-5033422 hairdressers@indulge.nl www.indulge.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08511 Dina Raamdecoratie