bruisende zaken

A-merken tegen bodemprijzen

A-merken tegen bodemprijzen

01-12-2018

Met 38 megastores is Sani-Dump de grootste en snelst groeiende zelfstandige sanitairwinkel van Nederland. “Wij maken waar waar we voor staan”, vertelt Bertus Bogert, eigenaar van Sani-Dump in Breda. “Oftewel, bij ons ben je aan het juiste adres voor betaalbare luxe.”

Betaalbare luxe

Gevestigde naam De Sani-Dump formule an sich bestaat inmiddels alweer zo’n 23 jaar en is daarmee uitgegroeid tot een waar begrip in Nederland. “Vijftien jaar geleden openden wij de deuren in Breda, dus ook hier in de regio zijn wij zeker een gevestigde naam. We doen er dan ook alles aan om die hoog te houden. Klanten staan bij ons voorop en ons streven is om iedereen weer tevreden de deur uit te laten gaan.” Eerlijk en oprecht Een mooi streven dat ze onder andere waar-maken door het geven van het best mogelijke advies. “Een eerlijk en oprecht advies welte-verstaan. Klanten mogen bij ons kopen, maar zijn nergens toe verplicht. We maken ook altijd netjes een offerte zodat onze klanten precies weten waar ze aan toe zijn en denken ook altijd mee over oplossingen die het best passen binnen het beschikbare budget. Je kunt het natuurlijk zo gek maken als je zelf wilt, maar je kunt ervan uitgaan dat je bij ons slaagt voor alle originele A-merken, maar dan tegen de laagste prijzen.” Van klassiek tot modern Of je nu op zoek bent naar badmeubelen, designsanitair, stoomcabines, whirlpoolbaden, douchewanden, kranen, tegels of aanverwante artikelen, volgens Bertus vind je bij Sani-Dump altijd wel iets naar wens. “We verkopen alle mogelijke stijlen, van heel klassiek tot super modern. Er zit dus ongetwijfeld iets tussen dat aansluit bij jouw persoonlijke wensen. En kun je wat je zoekt niet vinden in onze showroom, geen probleem, wij kunnen alle merken speciaal voor je bestellen, uiteraard tegen bodemprijzen. Loop gewoon eens binnen en ervaar het zelf.”

Elke badkamer verbouwing nu betaalbaar!

Eigenaar: Bertus Bogert | Huifakkerstraat 10 Breda | 076-593710 | www.sanidump.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

Breda Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).