Column

Alleen goed verder

Alleen goed verder

01-12-2018

Soms ben je al zo lang samen, dat je opnieuw moet uitvinden wie je zelf bent. De rollen en taken die je krijgt toebedeelt in een relatie, passen niet meer. Al je keuzes lijken een logische volgende stap, maar het voelt niet meer als ‘jij’. Als je je gaat losmaken hiervan, kan dat in sommige gevallen leiden tot een scheiding. Maar je wilt niet zomaar alles achterlaten. Je hebt samen van alles opgebouwd. En wie weet wil je zelfs vrienden blijven. Dat gevoel herken ik heel goed
van de gesprekken bij mij aan tafel.

Neem nu contact op voor een oriënterend gesprek. Dat kan per e-mail via mail@lianaderuiter.nl of telefonisch via 076-3020017

Met respect voor wat is geweest 
 Steeds meer stellen kiezen voor begripvolle bemiddeling. Daarmee ga je uit elkaar met waardering voor al het goede dat je samen hebt gedeeld. En met respect voor elkaars toekomst maak je onderling afspraken voor de korte en de lange termijn over huis, vermogen en pensioen. Je losmaken is één ding en dat brengt veel emoties met zich mee. Maar dat hoeft niet onnodig pijnlijk te zijn. Ik help jullie daarbij. Samen zorgen we voor overzicht in alle financiële zaken en begeleid ik jullie naar toekomstvaste afspraken. Een nieuwe start In mijn optiek is je scheiding ook een nieuwe start. Je zult je leven opnieuw inrichten, een thuis maken voor jezelf en een balans vinden met je nieuwe inkomen. Ik streef ernaar om jullie tijdens onze gesprekken daarop zo goed mogelijk voor te bereiden. Natuurlijk ben je tegen die tijd goed geïnformeerd over je nieuwe financiële situatie. Maar ook bij andere vragen over je toekomst, kun je met mij van gedachten wisselen.Liana de Ruiter Eerlijke Echtscheidings bemiddeling en Mediation helpt u met alle zaken die geregeld moeten worden zoals de financiële en praktische zaken. Zo begeleidt Liana u met het verdelen van de bezittingen, het opzetten van een ouderschapsplan, het opnieuw organiseren van de financiën, het zoeken naar een nieuwe woning, het opstellen van het echt-scheidingsconvenant, etc. Liana kent de regels en wijst u de weg. Daarbij is altijd ruimte en begrip voor emoties, in elke fase van het traject.

T . 076 - 30 200 17 T. 06 - 17 748 365 www.lianaderuiter.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


06258 Brocks Homeopathie