bruisende zaken

Voor iedere smaak een passende vloer

Voor iedere smaak een passende vloer

01-04-2019

Op zoek naar een nieuwe vloer? Dan ben je bij VloerenCentrale in Breda ongetwijfeld aan het juiste adres. En dat inmiddels alweer 35 jaar. We spraken met Suzanne de Vos die samen met haar broer Stef de zaak runt.

Neem snel een kijkje in onze 2.500m² grote showroom

Gevarieerde collectie

“Smaken verschillen”, vertelt Suzanne. “Daar zijn wij ons bij VloerenCentrale maar al te goed van bewust. Vandaar dat wij een grote en gevarieerde collectie vloeren bieden met voor iedere smaak
- en elk budget
- wel wat wils. Van klassiek tot trendy en van landelijk tot industrieel en alles er tussenin.” Laminaat, pvc vloeren, tapijttegels, parket, kurkvloeren, karpetten, marmoleum en tapijt, VloerenCentrale biedt het allemaal. “En doordat we hiervan flink wat op voorraad hebben, kunnen we in veel gevallen heel snel leveren.”

Showroom

Die enorme voorraad is overigens niet de enige reden waarom je voor VloerenCentrale zou moeten kiezen. “Het leveren van kwaliteit staat bij ons altijd voorop, net als het bieden van de best mogelijke service en het geven van een eerlijk advies. Bij ons ben je niet alleen aan het juiste adres voor de aankoop van een vloer, ook op het gebied van inmeten en leggen kunnen wij onze klanten volledig ontzorgen. Dit alles doen we in eigen beheer zodat we de kwaliteit ook altijd kunnen waarborgen. Klanten krijgen van ons ook altijd een onderhoudsadvies bij de vloer zodat zij die vervolgens ook zelf goed kunnen onderhouden.”

Hoewel de focus bij VloerenCentrale
- zoals de naam al doet vermoeden
- op vloeren ligt, kun je hier ook terecht voor binnenzonwering, trapbekleding en natuurlijk ook plinten. “Wil je met eigen ogen zien wat we allemaal te bieden hebben, breng dan zeker eens een bezoekje aan onze showroom. Op maar liefst 2.500 vierkante meter geven we je een overzichtelijk beeld van ons complete aanbod. Tot snel dus bij VloerenCentrale.”

Van klassiek tot trendy en van landelijk tot industrieel

Takkebijsters 70, Breda | 076-522 06 86 | info@devloerencentrale.nl | www.devloerencentrale.nl Openingstijden: ma-vrij 9.00 - 17.00 uur | za 9.00 - 16.00 uur

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

Breda Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).