bruisende zaken

Alleen tevreden klanten leiden tot succes

Alleen tevreden klanten leiden tot succes

01-04-2019

Rotsvast is met meer dan twintig vestigingen een landelijk opererende organisatie op het gebied van verhuur en vastgoedbeheer. Ze biedt (private) beleggers een totaalpakket aan diensten bij de aankoop, het verhuren en het beheer van woningen.

Wij ontzorgen u graag!

Alleen tevreden klanten leiden tot succes

zo luidt het adagium van Rotsvast, zegt Douwe Weerstra, mede-eigenaar van Rotsvast Cooperatief en van de vestigingen in Breda, Middelburg en Bergen op Zoom.

“Wij zijn met ruim vierduizend verhuurobjecten, waarvan vijfhonderd direct beschikbaar, een van de weinige verhuurmakelaars die landelijk actief zijn. We kennen de woningmarkt tot in de haarvaten en dat maakt ons interessant voor beleggers die een of meerder woningen willen aankopen en door ons willen laten verhuren en beheren. Ons woningbestand varieert van een kamer voor driehonderd euro per maand tot een luxe, vrijstaande villa van zo’n zevenduizend euro per maand.”

Kennis van de markt

Rotsvast adviseert en begeleidt beleggers bij de aankoop en de verhuur van woningen. “Dat doen we al een aantal decennia met succes”, zegt Douwe. “Beleggers weten ons goed te vinden. Rotsvast staat voor kwaliteit, zorg en betrouwbaarheid.Als iemand een woning wil aankopen om te gaan verhuren, dan wil men graag weten wat die woning maandelijks aan huur kan opleveren.

Wij kunnen dan precies vertellen welk rendement mogelijk is. Omdat we actief zijn in de regio en die regio ook goed kennen, kunnen we beleggers een scherp advies op maat geven. We kennen de (stads)wijken en dus de lokale situatie. Die kennis schept vertrouwen.” Tot slot wenst een eigenaar/verhuurder geen leegstand en geen huur- achterstand. Daar zorgen wij voor mede door gebruikmaking van huurcheck, een digitaal dossieropbouw systeem voor kandidaat huurders waarmee wij ook creditchecks uitvoeren via bijvoorbeeld BKR.

Op zoek naar een woning? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

“Een totaalpakket van diensten dus. Allemaal met één doel: de belegger/woningeigenaar ontzorgen”

Rotsvast Breda | Academiesingel 40, Breda | 076-5220565 | breda@rotsvast.nl | www.rotsvast.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

Breda Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).