column

Zelfzorg

Zelfzorg

01-07-2019

Denkt u aan de apotheek, dan denkt u waarschijnlijk aan receptgeneesmiddelen. Heel goed, want dat is onze specialisatie! Wat er in de apotheek aan zelfzorgmiddelen staat, is daarentegen een stuk minder bekend. Al die artikelen, van pijnstillers tot bloeddrukmeters, staan in de apotheek meestal recht voor uw neus. Toch is de verkoop hiervan onderbelicht.

Maakt dat uit? Jazeker! Hieronder leest u waarom.

1 Medicatiebewaking

Neem bijvoorbeeld ontstekingsremmers: samen met uw hartmedicatie kunnen deze een dodelijke combinatie vormen. Toch jammer als dit gemist wordt wanneer u een ontstekingsremmertje koopt… Bij alle apotheken van Apotheekgroep Breda zetten we zelfzorg in uw dossier.

Zo bewaken wij dat u uw zelfzorgmedicatie veilig kunt gebruiken!

2 Kwaliteit

Zelfzorgartikelen vallen vaak onder de minder strenge Warenwet (i.p.v. de Geneesmiddelenwet). Toch willen wij u kunnen verzekeren van de beste kwaliteit. Daarom kopen wij in bij leveranciers die kunnen aantonen dat ze aan de juiste kwaliteitseisen voldoen.

Nee, de apotheek is niet zo duur als u denkt! Vaak zelfs goedkoop. Maar, we zullen geen prijsvechters worden. Medicatie of vitamines zijn niet iets om mee te stunten. Veiligheid en kwaliteit staan immers altijd voorop! Daarnaast kunt u ook alles online bestellen; kijk hiervoor op onze websites. Vitamines, pleisters of pijnstillers nodig? Kom eens langs in één van onze vestigingen!

Apotheekgroep Breda Apotheek van den Bergh Apotheek Brabantpark Apotheek Doornbos Apotheek FarmaZorg Apotheek Heusdenhout Apotheek Teteringen Apotheek Woltermann Wondzorg Breda De grootste groep zelfstandige apotheken van Breda e.o.

Medicatiebewaking Medicatiebegeleiding Medicatiebereiding Medicatiebeoordeling Medicatierollen Medicatiekluisjes Medicatie = Apotheekgroep Breda www.apotheekgroep.nl

We zien u graag tegemoet in één van onze vestigingen!

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

Breda Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).