bruisende zaken

Creëer sfeer en warmte in je interieur

Creëer sfeer en warmte in je interieur

01-03-2024

Van de Merwe werd ruim 100 jaar geleden oorspronkelijk opgericht als kolenhandel. Anno 2023 richt de onderneming zich volledig op sfeerverwarming en Big Green Eggs. De derde generatie, in de persoon van Herman van de Merwe, staat inmiddels al 40 jaar aan het roer.

‘We hebben een grote, trouwe klantenkring’

Sfeerverwarming in alle soorten en maten Met de kachels van Van de Merwe creëer je moeiteloos sfeer in je interieur. “Gas, hout, elektrisch, we bieden een zeer uitgebreid assortiment. Hout is momenteel heel gewild, niet alleen vanwege de warmte die het uitstraalt, maar ook vanwege de toegenomen gasprijzen. We hebben vrijstaande modellen, maar ook inbouw is mogelijk, gecombineerd met een bijpassende schouw of kast. We denken graag met je mee om jouw ideeën te realiseren. Bovendien verzorgen we het totaalpakket, van schets tot realisatie. Dat is dus inclusief montage en uiteraard service en onderhoud. Veiligheid staat voorop.” Het hele jaar rond barbecueën Van de Merwe verkoopt tevens de welbekende Big Green Eggs. “Grillen, bakken, stoven, slow cooking en zelfs pizza’s bakken, het kan allemaal op deze multifunctionele keramische barbecue. Niet voor niets is het apparaat ook in de horeca zeer populair. Je kunt er de lekkerste gerechten op bereiden. Het mooie is dat hij dankzij het keramiek altijd op temperatuur blijft, ook als het buiten vriest. In de winter barbecueën is dan ook geen probleem met je Big Green Egg.” Van de Merwe biedt de keuze uit zeven verschillende modellen.

Loop eens binnen! Wil je het strak en modern of juist klassiek en nostalgisch? Dat maakt niet uit, want Van de Merwe kan veel merken leveren, in alle mogelijke stijlen. Loop vooral eens binnen in de showroom om je te laten inspireren. Het team van Van de Merwe heet je van harte welkom!

Van de Merwe | Burgemeester Jaslaan 35, Dordrecht | 078-6160364 | info@vdmerwe.nl | www.vdmerwe.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


04689 Tos Ontstoppingsservice BV