Column

Qualis Insight introduceert  Social Impact Label

Qualis Insight introduceert Social Impact Label

01-03-2024

Het jaar 2023 zat vol met nieuwe uitdagingen. Na de overname door Edgar van Engelen zijn er een reeks belangrijke audit- en certificeringsprojecten opgestart.

Qualis Insight: is ISO 9001:2015 gecertificeerd; is uitgebreid met activiteiten van Clear4Clean; Edgar van Engelen heeft meegewerkt aan het tv-programma RADAR; verzorgt de audits voor keurmerk Verantwoord Schoon (KVS) van stichting LOSK; verzorgt de audits voor keurmerken van SIEV.

Nu, in 2024, introduceert Qualis Insight het Social Impact Label – MVO-keurmerk.

Qualis Insight maakt kwaliteit inzichtelijk door kwaliteitsmetingen en het auditeren voor keurmerken die de focus hebben op de schoonmaak. Met het Social Impact Label bieden wij de mogelijkheid om op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) onderscheidend te zijn.

MVO is van cruciaal belang in de zakelijke wereld. Qualis Insight auditeert op de eisen van het Social Impact Label. Organisaties worden beoordeeld op duurzaamheid, ethiek en maatschappelijke betrokkenheid.

“Qualis Insight is enthousiast om organisaties te helpen bij het behalen van de SIEV-, KVS- en MVO-keurmerken”, aldus Edgar van Engelen. “Onze experts zijn volledig toegewijd aan het verzorgen van praktijkgerichte audits/certificeringen die de impact van organisaties op sociaal, innovatief en maatschappelijk verantwoord ondernemen vergroten.”

Kamerlingh Onnesweg 14, Dordrecht | 085-2080656 | info@clear4clean.nl | www.clear4clean.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10741 Gerdi's Balans