bruisende zaken

Auto-onderdelen en meer...

Auto-onderdelen en meer...

31-10-2018

Persoonlijk contact en een snelle service, dat zijn slechts twee van de speerpunten van XtraParts Automaterialen; een jonge onderneming met een ‘oude ziel’.

“XtraParts is dé totaalleverancier waar je graag zaken mee doet”

Aanbod “XtraParts Automaterialen is een jonge onderneming met een oude ziel. Onze medewerkers zijn sinds jaar en dag bekend in de branche en bij de klanten, zowel in Dordrecht als ver daarbuiten. Met meer dan 25 jaar ervaring achter de balie weten wij de weg als geen ander en bieden wie u een one-stop-shop in auto-onderdelen en meer.” Jong bedrijf “XtraParts op zich bestaat pas sinds september 2015, maar is ontstaan vanuit een ander bedrijf waar een groot deel van ons team ook al werkte

Hoewel we als bedrijf dus nog zeer jong zijn, kunnen wij putten uit jarenlange ervaring – zo zitten mijn compagnon en ik al zo’n twintig jaar in de branche – waardoor wij niet alleen de producten kunnen verkopen, maar onze klanten ook perfect kunnen adviseren.”

Daltonstraat 7 3316 GD Dordrecht Maandag t/m vrijdag 08:00u-18:00u Zaterdag 08:30u-13:00u Tel. 078-7 440 440 www.XtraParts.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).