Column

Allerzielen, wat is dat eigenlijk?

Allerzielen, wat is dat eigenlijk?

01-10-2022

Op 2 november is het traditiegetrouw de dag van Allerzielen, een westerse Rooms-Katholieke traditie. Inmiddels is het niet alleen een katholieke traditie, maar worden op 2 november op meerdere plaatsen bijeenkomsten georganiseerd om stil te staan bij de overledenen.

Ankh organiseert ook een avond waarop we even stilstaan bij het gemis en verdriet van onze dierbaren en een kaarsje aansteken. Wij vinden het belangrijk niet alleen rondom het afscheid contact met de familie en nabestaanden te hebben.

Wij blijven geïnteresseerd in hoe het met je gaat, heb je vragen? Loop je ergens tegen aan? Wellicht hebben we niet direct een antwoord, maar kunnen we je een juiste richting op sturen.

Een avond met een lach en een traan. Want lachen mag zeker! Er zijn zoveel mooie herinneringen die je dan ook zeker mag benoemen. En tranen mogen vloeien, want het gemis wordt er vaak niet makkelijker op.

Als je interesse hebt, bel dan even met een van ons. Je bent zeker welkom, maar er zijn helaas een beperkt aantal plekken.

Ankh Uitvaartzorg | Brigitte Otte | 06-22893080 | Mirjam Lucas | 06-22426018 | www.ankhuitvaartzorg.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11032	Juniper - Therapie en begeleiding bij eetstoornissen