column

Beauty trends herfst 2022

Beauty trends herfst 2022

01-10-2022

De grote beautytrends van herfst 2022.

Gebleekte wenkbrauwen

Eén van de opvallendste beautytrends van het seizoen is de gebleekte wenkbrauw. Modellen als Bella en Gigi Hadid kwamen tevoorschijn in de meest opvallende outfits, inclusief bijna onzichtbare wenkbrauwen.

Smudgy ooglooks

Het zal niemand ontgaan zijn dat dit modeseizoen één bepaalde ooglook veelvoudig terugkwam
- een die zo simpel is dat een kind het kan. Meet: de zwarte smudgy ooglook. Zwarte eyeliner gecombineerd met een oogschaduw die in één veeg lijkt te zijn aangebracht op de oogleden.

Glossy hair look

De haarlooks van dit seizoen bestonden vooral uit easy going kapsels, waaronder de glossy coupe. Een nieuwe kijk op de wetlook, die je haren laat glanzen, zonder ze een harde textuur te geven. Perfect als je even niet weet wat je met je haar aan moet maar wel een trendy look wil.

Blauwe oogschaduw

Hoewel de jaren 90 nog steeds hoogtij vieren in de mode, zijn ook de sixties en de eighties terug in de beautywereld. En niet alleen in mode is de trend zichtbaar, talloze beautylooks bevatten misschien wel de opvallendste make-up van de jaren 60 en 80: blauwe oogschaduw.

TIP! La Tip is ook te boeken voor make-up voor een speciale gelegenheid, beauty-arrangement voor bv. een vrijgezellendag, workshops, bruidsvisagie en business make-up. Neem contact op voor persoonlijk advies.

La Tip | 06-39474707 | latip@latip.eu | www.latip.eu

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11032	Juniper - Therapie en begeleiding bij eetstoornissen