Column

Schitteren tijdens de feestdagen

Schitteren tijdens de feestdagen

01-12-2022

Tijdens de feestdagen hebben we veel feestjes, borrels en familiediners waar we naartoe gaan en natuurlijk wil je er dan op je best uitzien.

Smokey eyes met opvallende wimpers

Laten we eerst en vooral beginnen met een klassieker tijdens de feestdagen en voor feestjes: smokey eyes met opvallende wimpers. Hierbij draag je het beste een setje nepwimpers, die maken je look net dat tikje dramatischer.

Roze, rood en goud

Draag een mooie lichtroze oogschaduw met shimmer en werk af met een rode lipstick en een beetje goudkleurige highlighter. Werk je ooglook af met nepwimpers als je dat graag wilt.

Rode lippen

De feestdagen zijn het ideale seizoen om rode lipstick te dragen! Of je nu meer fan bent van de donkerrode lipsticks of eerder van een mooie bessenkleur of berry lipsticks: er is altijd wel een rode lipkleur die bij jou past!

Baby, you’re golden!

Goud mag natuurlijk niet ontbreken als make-up look! Dit is hét seizoen om gouden feestmake-up te gaan dragen en je komt er gewoon mee weg. Zet jouw kijkers in de spotlight met een prachtige gouden oogschaduw en werk af met een dikke lijn eyeliner.

Een cat eye en rode lippen

Een typische, ietwat vintage look: een cat eye en rode lippen. Je kan kiezen of je de cat eye maakt met een oogpotlood, gel oogpotloden of een vloeibare eyeliner.

TIP! La Tip is ook te boeken voor make-up voor een speciale gelegenheid, beauty-arrangement voor bv. een vrijgezellendag, workshops, bruidsvisagie en business makeup. Neem contact op voor persoonlijk advies.

La Tip 06-39474707 latip@latip.eu www.latip.eu

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11032	Juniper - Therapie en begeleiding bij eetstoornissen