Opvallen? Adverteer in Bruist

bruisende zaken

Stap voor stap weer op weg

Stap voor stap weer op weg

01-01-2023

Edmée Joosse heeft een bewogen leven achter de rug. De schat aan levenservaring die ze heeft opgedaan gebruikt ze sinds 2016 in haar werk binnen de geestelijke gezondheidszorg (ggz) en sinds 2021 in haar eigen coachingspraktijk Medjemee Coaching.

Huiselijk, veilig en vertrouwd

Na een loopbaan in de kinderopvang volgde Edmée in 2016 haar hart en ging ze aan de slag als coördinator en familie-ervaringsdeskundige in de verslavingszorg. In 2019 maakte ze de overstap naar de specialistische ggz als (familie-)ervaringsdeskundige. “Op beide plekken heb ik veel geleerd. Daarnaast heb ik ook zelf een ontwikkelingsproces doorgemaakt. Mede dankzij goede begeleiding door verschillende hulpverleners, die al in mij zagen wat ik zelf nog niet zag. Die persoonlijke ervaringen gebruik ik ook in mijn coaching, het maakt het vaak makkelijker voor mensen om zich open te stellen.”

Diversiteit aan hulpvragen

Medjemee, de naam zegt het al: Edmée loopt graag even met je mee op je levenspad zodat je weer verder kunt. “De hulpvragen zijn heel divers. Sommigen hebben de diagnose ADHD gekregen en willen weten hoe ze daar het beste mee om kunnen gaan. Anderen hebben een burn-out en willen erachter komen hoe ze daar weer uit kunnen komen. Ook als je zoekende bent en wilt ontdekken waar je passie ligt, kun je bij mij terecht. Familie en naasten van mensen die in de ggz zitten, weten mij eveneens te vinden.” Heb je behoefte aan iemand die je wegwijs maakt in de wirwar van hulpverlening? Ook daarvoor ben je bij Edmée aan het goede adres.

Op gevoel

Het begint allemaal met een vrijblijvend kennismakings-gesprek. “Daarbij kijken we of er een match is en of ik iets voor je kan betekenen. De een zoekt vooral een luisterend oor, een ander wil doelgericht ergens naartoe werken. Daarmee is ieder traject maatwerk. Ik heb een koffer vol tools waar ik uit kan putten. Welke hulpvraag er ook voorbijkomt, ik vind het geweldig om te zien hoe mensen gedurende de coaching stappen maken in hun leven. Daar word ik inténs gelukkig van!” Medjemee Coaching is er voor zowel kinderen als volwassenen.

Medjemee Coaching Edmée Joosse 06-19236051 info@medjemeecoaching.nl www.medjemeecoaching.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11032	Juniper - Therapie en begeleiding bij eetstoornissen