bruisende zaken

Een vermoeide blik?

Een vermoeide blik?

01-02-2023

Wordt er vaak aan jou de vraag gesteld of dat je moe bent? Of alleen maar boos kijkt? Hoe fijn zou het zijn om dit niet meer constant te horen? Met een bovenooglidcorrectie los je dit soort opmerkingen op!

‘Ik heb weer een open blik’

Met een bovenooglidcorrectie kan je jouw uitgeruste, energieke en frisse uitstraling teruggeven. Een verslapte (verouderde) huid is meestal de oorzaak van hangende oogleden. Dit resulteert in langzaam toenemend en zichtbaar hangende oogleden.

Bij Dokter André van Loenen hebben we veel ervaring met deze relatief eenvoudige ingreep. Sinds 2008 opereert hij samen met zijn assistente met succes patienten met een bovenooglidoverschot. Veel van zijn klanten vinden hem via mond-op-mond reclame.   De hele ooglidcorrectie-procedure duurt een klein uurtje met een eindcontrole vier weken na de operatie. Hierna kan je weer met een opgewekte blik door het leven.

Ooglidcorrectie
• Gynaecologie
• Huidchirurgie
• Sterilisatie van man
• Botox-Fillers
• Diagnostiek

Dr. C.W.H. van Raaltenpark 3, Zaandam 075 - 616 98 73 dokterandrevanloenen@gmail.com www.dokterandrevanloenen.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11032	Juniper - Therapie en begeleiding bij eetstoornissen