bruisende zaken

Uniek en persoonlijk afscheid

Uniek en persoonlijk afscheid

01-02-2023

Ieder mens is anders en daarom mag ook elke uitvaart anders zijn. Dat is het uitgangspunt van Ankh Uitvaartzorg. “Samen met de nabestaanden geeft Ankh Uitvaartzorg een passende invulling aan elke uitvaart”, aldus uitvaartleidster Brigitte Otte. “Zodat elke uitvaart een uniek en persoonlijk afscheid is.”

Mensen vragen mij vaak: …. Maar wat is normaal? Of: wat is gebruikelijk? Ik wil dan specifiek benadrukken dat (bijna) alles kan! Wat zegt je gevoel? Wil je een carnavalsnummer omdat je vader hier altijd van uit zijn dak ging en heb je hier super goeie herinneringen aan? Gewoon doen! Wil je proosten met prosecco, want je zus was gek van prosecco en een feestje en heeft ook aangegeven dat ze dit zou willen? Dan kan dat! Was je broer een motorfanaat? Dan hoeven we toch geen rouwauto te nemen maar wat dacht je van een motor met zijspan? Met zijn eigen motor erachteraan? Als uitvaartleidster moet je proberen de onderliggende wensen en gedachtes te filteren. Een afscheid kan je maar één keer doen. En juist in deze speciale tijd, met veel regels en restricties proberen wij een afscheid op maat neer te zetten.

BETROKKEN EN PROFESSIONEEL

Ankh Uitvaartzorg staat voor betrokkenheid en professionaliteit. “Een bewust gekozen combinatie. De professionaliteit is voelbaar in alle keuzes die voorgelegd worden. We weten wat er mogelijk is, houden goed overzicht en werken nauwgezet toe naar het afscheid. Alles komt samen op de dag van de uitvaart.”

…omdat IEDER MENS anders is

Ankh Uitvaartzorg | Brigitte Otte | 06-22893080 | Mirjam Lucas | 06-22426018 | www.ankhuitvaartzorg.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11032	Juniper - Therapie en begeleiding bij eetstoornissen