Column

Wat als…?

Wat als…?

01-11-2023

Wat als mijn verleden anders was geweest? Wat als ik eerder had geweten dat mijn brein anders werkt dan ‘het verwachte gemiddelde’? Wat als ik op school iemand had gehad die mij begreep? Wat als ik me in die tijd meer gesteund en veilig had gevoeld?

Het verleden kan ik natuurlijk niet veranderen en dat wil ik ook niet.

Alles wat er is gebeurd heeft me tot hier gebracht, waar ik erg gelukkig mee ben. Wat ik wél kan doen is er zijn voor jongeren en jongvolwassenen die, net als ik toen, op de één of andere manier vastlopen.

Sinds vorig jaar werk ik naast m’n praktijk twee dagen op een middelbare school als leerlingbegeleider en ook in m’n praktijk bied ik coaching voor jongeren en jongvolwassenen.

Ik kan je een luisterend oor bieden en tools aanreiken om te kijken wat voor jou werkt. Samen onderzoeken hoe je je zelfvertrouwen en bewustzijn kunt vergroten. Ik kan je oefeningen geven, vragen stellen en met je in gesprek gaan over alles wat je bezig houdt, zonder oordeel. Ik kan je laten weten dat je goed genoeg bent, precies zoals je bent en dat je niet de enige bent.

Wat ik het allerleukste vind, is wanneer tijdens zo’n gesprek alle ‘kaders’ verdwijnen. Als ik een gesprek heb van mens tot mens, waarbij we ook veel lol hebben om de soms bizarre dingen die we als mens kunnen denken en doen.

Ben je tussen de 16 en 25 jaar en heb je de behoefte aan steun, (h)erkenning, advies of een luisterend oor? Stuur een appje naar 0619236051 of mail naar info@medjemeecoaching.nl voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.

Liefs, Edmée

Edmée Joosse | 06-19236051 info@medjemeecoaching.nl www.medjemeecoaching.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11032	Juniper - Therapie en begeleiding bij eetstoornissen