column

Complementaire          Gezondheidszorg: fysiek, emotioneel, mentaal of spiritueel

Complementaire Gezondheidszorg: fysiek, emotioneel, mentaal of spiritueel

01-01-2024

Gezondheidsklachten gaan vaak verder dan je denkt Ken je dat? Allerlei vervelende lichamelijke klachten en de behandelend arts kan niets vinden. En soms wordt er zelfs gezegd dat “je er maar mee moet leren leven”. Dat is in veel van de gevallen echt niet nodig.

"Werk preventief aan je gezondheid"

Heb je hiermee te maken, neem dan contact op met mij, Helen Michaëlis van Personal Touch Nederland, om samen verder te kijken. En ben je aanvullend verzekerd, dan worden de behandelingen geheel of gedeeltelijk vergoed door de zorgverzekering. Personal Touch Nederland is namelijk aangesloten bij de beroepsvereniging BATC.

Helen Michaëlis kan behandelen op vier vlakken en zij bekijkt samen met jou wat nodig is en wat je wilt. De vier behandellagen zijn: Laag 1.

Fysiek, daarbij moet je denken aan diverse soorten massages, pijnbestrijding, triggerpointtherapie, voetreflex. Laag 2 en 3.

Emotioneel en mentaal, zoals coaching, NLP-mastertraining, breintraining. Weer in je kracht leren staan. Aura Healing, energetisch weghalen van blokkades bij één van de zeven chakra’s. Dus heb je je hele leven last van iets, dan kun je nu eindelijk deze blokkade weghalen. Ook biedt Helen workshops in Mindfulness en Aura Healing en geeft ze Intuïtieve Cursussen en Cursus Leren Mediteren. Laag 4. Spiritueel, zoals het geven van Healingen, Readings en Trance-workshops, en Spirituele Coaching en Levenswegbegeleiding.

Interesse in het Preventieve Gezondheidspakket? Bel (023) 210 01 57

Kreilerhof 41 Nieuw-Vennep 023-2100157 helen@personaltouchnederland.nl www.personaltouchnederland.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11032	Juniper - Therapie en begeleiding bij eetstoornissen