bruisende zaken

Weet wat je wilt! Dat geeft rust!

Weet wat je wilt! Dat geeft rust!

01-02-2024

In het leven weet je vaak wat je wilt, maar weet je dit ook voor je uitvaart? Of denk je: ik laat het wel aan hen over...? Bedenk dan wel dat ‘zij’ heel verdrietig zijn en eigenlijk niet bezig willen zijn met dat wat moet gebeuren.

Neem van mij aan dat het voor je naasten heel fijn is als er een leidraad is, wat jouw keuzes en wensen zijn. Als ik bij mensen thuis kom, probeer ik een afscheid zo persoonlijk mogelijk te maken, maar daar staan, naast luisteren, ook heel veel vragen tegenover...

“Wat wil je, welke wil je, hoe wil je, waar wil je, wanneer wil je” en dat zijn nog maar een paar vragen.

Als je ervan tevoren over wilt nadenken, weet dan ook dat je gerust kunt binnen lopen bij een crematorium of begraafplaats om eens te kijken. Wil je een rondleiding? Dan is het beter een afspraak te maken.

Ook de externe locaties heten je welkom en laten je alles zien en bespreken wat zij voor je kunnen doen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld “de Arendshoeve, the Garden of Amsterdam” in Rijsenhout, of “het Oude Slot” in Heemsteede, strandpaviljoens, etc.

Op jouw verzoek kom ik geheel vrijblijvend langs om over uitvaartwensen te praten en indien je dit wilt kan ik je een kostenindicatie geven op basis van jouw wensen.

Je kunt ook een wensenboekje aanvragen. Mail mij op: info@ankhuitvaartzorg.nl en ik stuur je het boekje gratis toe.

….. Omdat ieder mens anders is.

Ankh Uitvaartzorg… omdat ieder mens anders is

Ankh Uitvaartzorg | Brigitte Otte | 06-22893080 | Mirjam Lucas | 06-22426018 | www.ankhuitvaartzorg.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11032	Juniper - Therapie en begeleiding bij eetstoornissen