bruisende zaken

Alles voor een goed gehoor

Alles voor een goed gehoor

01-03-2024

Goed kunnen horen en dus ook goed kunnen communiceren is voor iedereen ontzettend belangrijk. Daar zijn ze zich bij Hoorbegrip in Hoofddorp en Haarlem maar al te goed van bewust. “Vandaar dat wij er alles aan doen om voor al onze klanten maatwerk te leveren”, vertelt eigenaar Erik Lodewijk. “En dan niet alleen maatwerk in de zin van een hoortoestel dat goed in je oor past, maar ook dat goed in je leven past.”

Erik wordt meteen enthousiast als hij het over zijn vakgebied heeft. “Hiervoor werkte ik ruim tien jaar als logopedist. Nadat ik de overstap naar het vak van audicien heb gemaakt, heb ik eerst de nodige kennis en ervaring opgedaan bij diverse andere audiciens, om vervolgens – inmiddels alweer 12,5 jaar geleden – de keuze te maken: ik begin voor mezelf.” Een keuze die voortkwam uit de behoefte om het op zijn eigen manier te doen. “Betrokken, eerlijk en open, dat is waar we bij Hoorbegrip voor staan. We gaan tot het gaatje om onze klanten zo goed mogelijk te helpen en doordat we niet-merkgebonden zijn, kunnen we putten uit een veel breder aanbod aan hooroplossingen dan de meeste andere audiciens.” Bij Hoorbegrip draait het ook niet alleen om het verkopen van hoortoestellen. “We vinden het namelijk ook ontzettend belangrijk om de mensen te informeren en adviseren. Altijd op een open en eerlijke wijze, waarbij mensen ook meteen weten wat het kostenplaatje zal zijn, zodat ze een weloverwogen keuze kunnen maken.” Dat het gekozen hoortoestel vervolgens ook altijd eerst een tijdje op proef getest kan worden, staat volgens Erik buiten kijf. “Maar ook wat dat betreft zetten wij vaak net dat stapje extra en dat geldt eigenlijk op alle vlakken.” Zo ook wat betreft voorlichting. “In ons nieuwe pand in Hoofddorp hebben we meer ruimte, waardoor we hier na de zomer ook gaan starten met het organiseren van voorlichtingsavonden. Alles om de mensen zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn bij hun eventuele gehoorproblemen en het vinden van een passende oplossing.”

Kruisweg 650 Hoofddorp en Generaal Cronjéstraat 123 Haarlem 023-5578090 | info@hoorbegrip.nl www.hoorbegrip.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11032	Juniper - Therapie en begeleiding bij eetstoornissen