Column

BioPulse Therapie

BioPulse Therapie

01-09-2019

BioPulse Therapie is een 100% natuurlijke, intensieve huidherstellende behandeling op basis van biochemie. Bij deze behandeling wordt de bloedcirculatie gestimuleerd met zuurstofrijk bloed. Het helpt om snel de gezondheid en het natuurlijk functioneren van de huid te herstellen. Ook heeft de behandeling een sterk verstevigende en liftende werking.

Wanneer geschikt?

Er zijn diverse klachten die worden verminderd of zelfs compleet verholpen door BioPulse Therapie. Het kan onder andere worden ingezet wanneer je last hebt van: Een vette en glimmende huid Onzuivere huid Hyperpigmentatie Grove poriën Acne Verslapte/verouderde huid

Bereik het beste resultaat

Maximaal resultaat bereiken met BioPulse Therapie? Combineer de behandeling met Microneedling. Bij deze behandeling wordt gebruik gemaakt van kleine naaldjes, die vibrerend hele kleine prikjes in de huid geven. Dankzij een Microneedling behandeling wordt de huid in diepte vernieuwd en verfraaid, zonder de bovenste huidlaag te beschadigen. Het resultaat: Een stevigere, gladdere huid en een egalere teint.

Wil je graag meer weten over BioPulse Therapie en Microneedling? Neem contact op met Skintastics en ontdek wat de beste behandeling is voor jou!

Oostplein 146, Rotterdam 010 - 818 62 90 06 - 24 57 15 24 info@skintastics.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


04689 Tos Ontstoppingsservice BV