column

Want God had de wereld zo lief dat Hij Zijn enige Zoon heeft gegeven…

Want God had de wereld zo lief dat Hij Zijn enige Zoon heeft gegeven…

01-10-2019

Rotterdam bruist… ja ook als mens willen wij bruisen. Maar soms voelen wij ons in plaats van bruisend, juist vermoeid en belast en hebben wij geen inwendige rust.

Hoe mooi is dan de uitnodiging van Jezus: “Komt tot Mij, allen die belast en beladen zijn en Ik zal u rust geven” (Matteüs 11:28). Ook in de Bijbel wordt gesproken over bruisen (Psalm 93:4) “De oceaan gaat tekeer. Onstuimig bruist de branding. Maar machtiger dan de bulderende zee, machtiger dan de aanstormende golven, bent U, Heer, hoog in de hemel.

Uw uitspraken blijven gelden: Uw huis is een heilige tempel voor nu en altijd”. Ja, kent u de Bijbel, die vol staat met prachtige verhalen en beloftes voor ons?“Jezus Christus blijft dezelfde, gisteren, vandaag en tot in Eeuwigheid” (Hebreeën 13:8).

“God is liefde” (1 Johannes 4:8). Nieuwsgierig geworden en wilt u er meer van begrijpen? Neem dan die stap en kom (weer) naar de kerk. U wordt er nooit slechter van, wel wordt uw leven bruisender want “Hij opent ogen en oren (Matteüs 11:5) en wast witter dan sneeuw (Psalm 51:9)” als u Hem werkelijk gaat zoeken.

Jerry Mendeszoon Senior Pastor

Wij geven sinds 1995 gehoor aan de roepstem van God om mensen, die in diepe duisternis leven, te bevrijden door Jezus overwinnende kracht! Door o.a. duidelijk Bijbels vormende preken op zondag, het mannenrehabilitatiehuis: “de Home” en cursussen. In “de Home” wordt een intensief programma met Gods liefde gehanteerd en geven we begeleiding bij herstelprocessen. Ook krijgt “de Home” een warm onthaal door de gemeente, want wij geloven in de familiewaarden en positieve gevolgen van discipelschap. Victory Outreach is als een thuis, een familie waarin iedereen welkom is, hoe goed of slecht het ook met je gaat. Relaties met Jezus verdiepen, zodat Gods plan met ons leven werkelijkheid wordt, is ons doel. Kom ook Gods onvoorwaardelijke liefde ervaren! Jerry & Xannelou Mendeszoon

Mijnsherenplein 9, Rotterdam 010 - 4665905 info@vorotterdam.nl www.vorotterdam.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


04689 Tos Ontstoppingsservice BV