bruisende zaken bruisende zaken

Haarmode voor iedereen

Haarmode voor iedereen

01-02-2020

“Het zijn echt topmeiden”, vertelt Nelly enthousiast. “Sommigen werken hier al vanaf het allereerste begin. Dat is prettig voor de klanten én voor mij. Ieder jaar bezoeken we beurzen en volgen we regelmatig trainingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste kniptechnieken en de laatste trends. We staan voor kwaliteit, en dat ook nog eens voor een betaalbare prijs.”

Allround kapsalon

Nelly’s Haarmonie is een allround kapsalon waar je terecht kunt voor knippen, kleuren en extensions. “Balayage wordt nog steeds veel gedaan. Verder zijn de grijstinten, evenals de nieuwe creatieve pasteltinten van Color Fresh Create populair. Met de speciale kniptechniek Curlsys kun je bovendien prachtige krullen creëren.” Daarbij wordt gewerkt met kwaliteitsproducten van Wella (System Professional) en de pure, natuurlijke producten van Previa (in 2018 verkozen tot Product van het Jaar).

Het totaalplaatje

“We zorgen niet alleen voor een mooi kapsel, maar epileren en verven daarnaast ook de wenkbrauwen. Permanente make-up behoort eveneens tot de mogelijkheden. We gaan dus echt voor het totaalplaatje!” Er wordt gewerkt met én zonder afspraak. “Zelfs op drukke dagen hebben we als je in de ochtend belt, in de loop van de dag zeker nog een plekje.”

Persoonlijke aandacht

“Jong en oud, mannen en vrouwen; iedereen komt hier binnen en voelt zich hier al snel helemaal thuis. We hebben alle aandacht voor jou als persoon en er staat altijd een kopje koffie voor je klaar. Die klantvriendelijkheid wordt erg gewaardeerd, daar komen veel mensen voor terug.”

We gaan voor het totaalplaatje

Peppelweg 66-A, Schiebroek | 010-4226020 | info@nellyshaarmonie.nl | www.nellyshaarmonie.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).