Adverteren werkt!

bruisende zaken

Puur, Eerlijk  		en Ambachtelijk

Puur, Eerlijk en Ambachtelijk

01-08-2020

Judith heeft een passie voor ambachtelijke producten. Na een flinke verbouwing van het monumentale pand aan de Hoogstraat 2 in Maassluis was Meiden van Ambacht een feit. In de showroom kun je je laten inspireren door het scala aan mogelijkheden als het gaat om het vervaardigen van ambachtelijke vloeren en een geheel op maat gemaakt interieur.

Alle vloeren

“Bij ons vind je vloeren in alle soorten en maten”, vertelt Judith. “Daarbij hebben we uitdrukkelijk oog voor duurzaamheid. Hout is sowieso een natuurlijk product. Daarnaast is het ook nog eens betaalbaar.”

Garantie

“We werken alleen met topproducten van de beste kwaliteit. Doordat onze leveranciers goede garantie bieden op hun vloeren kunnen wij daar met onze uitgebreide service en garantie in meegaan. De vloeren worden gelegd door een team van professionele Parketteurs met jarenlange ervaring.

Compleet ontzorgen

“We kunnen vloeren tevens repareren en restaureren. Heb je een aanbouw en moet de vloer aangeheeld worden, dan leggen wij het nieuwe hout zodanig dat het weer één geheel vormt.” Meiden van Ambacht werkt onder andere samen met een meubelmaker die een interieur
- van kasten tot tafels
- geheel op maat kan maken. “Daarmee creëer je iets unieks.”

Als onze klanten tevreden zijn, dan zijn wij dat ook!

Hoogstraat 2, Maassluis | 010- 5926713 | info@meidenvanambacht.nl | www.meidenvanambacht.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).