bruisende zaken

Gezonde, natuurlijke voeding voor je huisdier

Gezonde, natuurlijke voeding voor je huisdier

01-12-2020

Roos Kreukniet en haar dochter Linda trokken 6 jaar geleden de stoute schoenen aan en openden de deuren van een diervoedingswinkel aan de Peppelweg in Rotterdam. De winkel werd vernoemd naar de kleinzoon van Roos, Milan, die net zo gek is op dieren als zijn oma en mama.

Wij willen het beste bieden voor de dieren

“Als echte dierenliefhebbers hebben wij er heel bewust voor gekozen geen levende dieren te verkopen”, vertelt Roos. “Zij krijgen hier niet de aandacht die ze verdienen en wij zijn tegen impulsaankopen.” Natuurlijke voeding Milan’s Diervoeding richt zich met name op honden, katten, knaagdieren, vissen en vogels. “We willen alleen het beste aanbieden en gaan voor kwaliteit. We verkopen hoofdzakelijk natuurlijke voeding (brokken, blikvoeding en vers vlees) en snacks op natuurbasis van vertrouwde merken. Lekker én gezond. Ook supplementen als hennep producten zijn te krijgen. Het welzijn van de dieren staat voorop. We staan verder bekend als het ‘Snoepwinkeltje van Schiebroek’ omdat we zo veel ‘snoep’, ook hypoallergeen, hebben voor specifiek honden en katten.” Samenwerking met dierenarts “Een aantal keren per jaar komt dierenarts dr. Woof naar onze winkel zodat je heel voordelig je hond, kat of konijn kunt laten vaccineren. Je vindt hier ook speciale dieetvoeding van o.a. Royal Canin of Hill’s die normaal alleen bij de dierenarts te krijgen is.” Uiteraard kun je al je vragen kwijt bij Roos en Linda, zij geven je met plezier een persoonlijk advies. “Het is hier sowieso net een buurtwinkel, we nemen alle tijd voor de mensen.” Extra service Milan’s Diervoeding heeft geen webshop maar je kunt altijd via mail of telefoon je bestelling doorgeven, waarna je deze in de winkel kunt ophalen. Thuisbezorgen is eveneens mogelijk; dit is gratis in de wijk Schiebroek bij bestellingen vanaf € 10,-. Bij bestellingen onder € 10,- kost het € 2,50, zowel binnen als buiten Schiebroek. “En als je iets niet kunt vinden in de winkel, dan proberen we dat voor je te bestellen!”

Peppelweg 17-19a, Rotterdam | 010-4185603 | milansdiervoeding@gmail.com | www.milansdiervoeding.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


04689 Tos Ontstoppingsservice BV