bruizende zaken

Een allround ontharingsspecialist helpt je echt van overbeharing af!

Een allround ontharingsspecialist helpt je echt van overbeharing af!

01-04-2022

Geen handvol, maar een land vol ontharingsspecialisten. Hoe maak je het onderscheid tussen een allround- en een ‘gewone’ specialist? Een veel gehoorde vraag en terecht. Immers, voorop staat dat je goed behandeld moet worden.

‘DE AUTO PARKEER JE GRATIS VLAKBIJ ONS INSTITUUT’

Wat biedt men aan?

Biedt jouw ontharingsspecialist alleen IPL of Laser aan? Dan heb je niet te maken met een allround ontharingsspecialist, hoe goedbedoeld ook. Waar let je op? Allereerst is het van belang dat jouw ontharingsspecialist naast IPL en/of lasertechnieken óók geschoold is in elektrisch ontharen. IPL en laser is hot en de techniek is makkelijk aan te leren en uit te voeren. Helaas vaak door NIET gediplomeerden. Echter voor elektrisch ontharen, is veel kennis, ervaring en handvaardigheid nodig.

Waarom heb je, vroeg of laat, dan toch elektrisch ontharen nodig?

Wel, het is tenslotte raar dat je van je donkere haren af bent door middel van IPL of laser, en er nog gewoon blonde, rode of grijze haren blijven zitten. Het punt waar het om gaat, IPL- en lasertechnieken zijn nog altijd niet effectief gebleken in het verwijderen van lichtere haarkleuren. Bovendien is een allround ontharingsspecialist op de hoogte van alles omtrent haargroei en alle huidskleuren, zoals de huidtypes 5 en 6.

Interesse? Maak dan gerust een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek.

Tip: vergoeding zorgverzekeraar mogelijk

Vital Huidinstituut | Middenbaan 77 C, Barendrecht | 0180-222000 / 06-34018636 | www.vitalhuidinstituut.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).