bruisende zaken

Wat is de successleutel tot Anti-Aging?

Wat is de successleutel tot Anti-Aging?

01-11-2023

Hoe succesvol anti-aging kan zijn, hangt af van vele factoren. Interessant om te weten is dat wij veel kunnen bereiken door op al je lagen in de huid te werken. Dit kan natuurlijk door middel van crèmes, maar nog mooier en effectiever is het om zo nu en dan ook apparatuur in te zetten om deze resultaten kracht bij te zetten.

Verschillende golflengtes

Lasers bijvoorbeeld werken op allerlei dieptes (golflengtes) in de huid. Zo kun je heel effectief pigmentstoornissen, acne en couperose aanpakken. Of als je bijvoorbeeld ouderdomslijntjes zat bent, dan kan de Fractional lasertechniek de uitkomst zijn.

Fractional Laser

Dit geavanceerde apparaat vermindert rimpels, striae, littekens en pigmentvlekken zonder verdoving. De laser geeft laserstralen af in smalle bundels. Elke bundel vormt een warmtekolom in de huid. De opgewarmde huid activeert de aanmaak van nieuw weefsel, waardoor de huid automatisch herstelt en nieuw collageen aanmaakt. Je huid wordt hierdoor gladder en egaler.

Heb je interesse in één van onze technieken, of wil je gewoon eens advies? Neem dan gerust contact met ons op.

Vital Huidinstituut is dertig jaar geleden opgericht door Marjan van Gemerden en staat garant voor uitstekende service, kwaliteit en betrokkenheid. Wij streven ernaar om met de nieuwste generatie apparatuur te werken en volgen alle ontwikkelingen op medisch/cosmetisch gebied. Up-to-date blijven is ons belangrijkste gedachtegoed. Alleen zo kunnen wij je optimaal van dienst zijn!

DE AUTO PARKEER JE GRATIS VLAK BIJ ONS INSTITUUT

Vital Huidinstituut | Middenbaan 77 C, Barendrecht | 0180-222000 / 06-34018636 | www.vitalhuidinstituut.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).