bruisende zaken

Scrap geeft afvalmateriaal  een tweede kans

Scrap geeft afvalmateriaal een tweede kans

01-03-2018

Het begon ooit als werkgelegenheidsproject voor langdurig werklozen maar inmiddels is Scrap al ruim 30 jaar een begrip in Rotterdam.

Creatievelingen kunnen hier terecht voor industrieel restmateriaal in alle soorten maten. De huidige locatie aan de Schoterbosstraat is letterlijk tot aan de nok toe gevuld.


“Onze spullen zijn afkomstig van bedrijven die bijvoorbeeld hun afval, overschotten of afgekeurde onderdelen aan ons ter beschikking stellen”, vertelt Monique Eilertsen, de drijvende kracht achter Scrap. “We hebben het liefst gekke dingen die je niet zo snel kunt plaatsen.”


Workshops op maat

Particulieren, kunstenaars, studenten, gemeente, scholen en tal van andere organisaties weten Scrap allemaal te vinden. “Iedere woensdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur kunnen kinderen vanaf 6 jaar komen knutselen in ons atelier. Kinderfeestjes behoren eveneens tot de mogelijkheden. Daarnaast organiseren we regelmatig inspirerende en verrassende workshops op maat, ook op locatie
en ter gelegenheid van o.a. bedrijfsuitjes.”


Out of the box

“We ontwerpen tevens decors voor een theatervoorstelling, winkel of interieur. Bij alles wat we doen, doen we ons best om mensen ‘out of the box’ te leren denken. We laten zien dat je materialen kunt hergebruiken op een heel andere manier dan waar ze oorspronkelijk voor bedoeld waren.”


Ontdek vooral zelf de wondere wereld van Scrap en breng een bezoek aan de winkel!


AFVAL BESTAAT NIET


Schoterbosstraat 6C, Rotterdam

06-28567535 - 010-4779870

www.scrapxl.nl



Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


04689 Tos Ontstoppingsservice BV