column

Glamorous Hair     in December

Glamorous Hair in December

01-12-2018

De december maand breekt weer aan! Dat betekent vaak feestjes, kerstborrels en eindejaars feesten! Een heerlijke tijd om jezelf heerlijk op te tutten, mooie make-up te dragen en natuurlijk mag een feestelijke coupe daarin niet ontbreken!

Met goede haarstyling tools zoals een krul of stijltang creëer je thuis, met de juiste producten, je eigen glamour look. Maar heb je hulp nodig bij het bereiken van zo'n feestelijke party hair-do, kun je natuurlijk ook langs je favoriete haarstylist! Onze stylisten helpen jou graag met het vinden van de juiste look, passende bij jouw party outfit! Een mooie up-do, of prachtig geföhnde waves, jij vraagt, wij creëren! Ook verzorgen wij voor jou graag de bijpassende make-up

Maak op tijd jouw afspraak op 010-4134344 en we will get this party started!! TIP van Shirley: "Verzorg je haar extra goed tijdens deze koude maanden, bijvoorbeeld met een Colorshine Cellophanes behandeling. Deze proteïne bevattende treatment is een lipgloss voor je haar. Het geeft je haar glans en als extra kunnen we meteen je kleur opfrissen en versterken!" Kijk eens op onze instagram voor inspiratie! @salonbackstage_

Binnenrotte 121, Rotterdam | 010-4134344 | info@salonbackstage.nl | www.salonbackstage.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


04689 Tos Ontstoppingsservice BV