bruisende zaken

het meubel of interieur  van je dromen?

het meubel of interieur van je dromen?

01-03-2019

Dolf van Bohemen en Richard Vink beheersen het ambacht van meubelen maken als geen ander. Sinds 2013 bundelen zij hun krachten in DVB Design, een meubelmakerij die gespecialiseerd is in eiken meubelen op maat en interieurbouw.

DVB DESIGN REALISEERT HET VOOR JE!

“We vullen elkaar perfect aan”, vertelt Dolf enthousiast.

“Het is prettig gebruik te kunnen maken van elkaars kennis en kunde. Daar profiteren onze klanten, zowel particulieren als bedrijven, ook van.” Een uniek object “Van een tuinbank of tafel tot een volledige keuken; we maken het allemaal. We gaan naar de mensen toe en nemen door wat precies hun wensen zijn. Dit resulteert vervolgens in een persoonlijk ontwerp. Veel klanten sparen echt om een bijzonder meubel te kunnen laten maken. De blijdschap op hun gezichten als ze het eindresultaat zien, is hartverwarmend. Daar doen we het voor.” 100% handwerk Het duo is zeer bedreven in interieurbouw. “We zorgen ervoor dat de beschikbare ruimte optimaal wordt benut. Hoe de ruimte ook is, we weten het eigenlijk altijd wel op te lossen. Als totaalinstallateur vervaardigen we alles zelf, waardoor we ook niet afhankelijk zijn van anderen en snel kunnen werken. Voor werk aan leidingen en/of elektriciteit huren we desgewenst de hulp in van vaste samenwerkingspartners. Zo kunnen we onze klanten geheel ontzorgen.” Geen concessies op kwaliteit “We staan voor kwaliteit. Vanuit onze liefde voor het vak én het product doen we geen enkele concessie op het gebruik van authentieke en duurzame materialen.” Het werk mag dan ambachtelijk zijn, dit neemt niet weg dat daarbij wel professioneel gereedschap en moderne machines worden ingezet. “We blijven onszelf ontwikkelen voor het beste resultaat.” Wil je weten wat DVB Design voor je kan betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!

DVB Design | De Hondert Margen 5a, De Lier | info@dvbdesign.nl | 06-24670067 & 06-18139089 | www.dvbdesign.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

Rotterdam Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).