column

 IN2ACTION Uitzendbureau!

IN2ACTION Uitzendbureau!

01-04-2019

IN4WORK Rotterdam gaat verder naar volledige zelfstandigheid. Sinds 2016 hebben wij met veel plezier samengewerkt met onze collega’s van IN4WORK Uitzendbureau in Leeuwarden. Omdat wij er nu aan toe zijn verder zelfstandig te gaan werken zullen we dit in 2019 realiseren. Uiteraard met voor iedereen dezelfde manier van werken en dezelfde medewerkers.

IN2ACTION is een compacte en slagvaardige organisatie met landelijke spreiding en uiterst scherpe tarieven! Wij geloven in korte lijnen, waardoor we snel kunnen schakelen. Door onze jarenlange ervaring in de uitzendbranche en het echt luisteren naar onze klanten en medewerkers, is uitzenden dat waar we goed in zijn. Ervaring is bij ons niet noodzakelijk. Het belangrijkste is dat je een goede motivatie hebt en van aanpakken weet.

Wij willen ons onderscheiden door onze persoonlijke benadering. Onze overtuiging is dat het echt leren kennen van de klant, de medewerker en de werkplek resulteert in de beste match.

Wij hebben een bestand van ervaren uitzendkrachten in de schoonmaaksector. Zo leveren wij bij diverse opdrachtgevers van Alkmaar tot aan Roosendaal. Al onze uitzendkrachten krijgen eerst een telefonische screening gevolgd door een afspraak op locatie in de buurt van het object.

Als werkgever wilt u zich volledig kunnen richten op uw ‘core business’ en op de dingen die u leuk vindt om te doen. De loonadministratie is een noodzakelijk goed, maar neemt veel kostbare tijd in beslag. Wij bij IN2ACTION begrijpen dit en verlichten graag uw administratieve lasten.

Door onze schat aan kennis en ervaring op het gebied van pay-rolling zorgen wij ervoor dat de werkzaamheden uiterst secuur en op tijd gebeuren. Bent u geïnteresseerd in meer tijd overhouden en dus in onze pay-rolling-service? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Ben jij op zoek naar schoonmaakwerk? Bel of kom langs om een afspraak te maken

Goudsesingel 22, Rotterdam 010-2298221 info@in2actionuitzendbureau.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


04689 Tos Ontstoppingsservice BV