column

Ga je ook voor het  perfect haalbare plaatje?

Ga je ook voor het perfect haalbare plaatje?

01-05-2019

“Mooi gevormde wenkbrauwen tekenen je gezicht. Het is steeds weer een uitdaging om de wenkbrauwen te creëren die het beste passen bij jouw gezicht. Daarbij streef ik naar een zo natuurlijk mogelijke uitstraling. Door alles zorgvuldig uit te tekenen en uit te meten werken we toe naar het perfecte plaatje. Het is geweldig om te zien hoe blij je mensen daarmee kunt maken.”

Swiss Color

“Met een speciale machine breng ik pigment aan in de huid om een prachtige wenkbrauw, lippen of eyeliner te realiseren. Ik werk met de pigmenten van het Zwitserse kwaliteitsmerk Swiss Color. Die zijn dierproefvrij en bevatten geen parabenen, conserveringsmiddelen of schadelijke ijzeroxide. Daardoor zijn ze voor bijna iedereen geschikt. De pigmenten zijn bovendien fotostabiel, wat wil zeggen dat ze niet verkleuren maar in de loop der tijd langzaam vervagen.”

Advies

“In het eerste gesprek bespreken we wat precies de wensen en de mogelijkheden zijn. Zekerheidshalve gaan we altijd na of jij
- gezien je medische geschiedenis
- überhaupt permanente make-up kunt laten plaatsen.

En uiteraard geef ik nazorginstructies mee voor een optimaal resultaat.”

Huiselijke salon

“Mijn knusse salon is aan huis gevestigd, waardoor je je hier snel op je gemak voelt. Er is niemand die na jou zit te wachten, we hebben alle tijd.” Bij Aileen word je dus niet alleen professioneel maar ook persoonlijk geholpen! Dus kom langs en maak een afspraak!

Onze salon ligt in een fijne rustige omgeving met gratis parkeergelegenheid aan de rand van het centrum van Rotterdam.

Klantvriendelijkheid en hygiëne hebben wij hoog in het vaandel staan. Tijdens een eerste intake kijken wij graag samen met jou wat de wensen en mogelijkheden zijn zodat we tot een goed eindresultaat kunnen komen. Voor verdere info mail of bel me! Salon GGD goedgekeurd

Pieter van Rijsselstraat 5 Rotterdam | 06-34959377 aileenmarbus@gmail.com beautyfulmebyaileenrotterdam www.beautifulmebyaileen.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


04689 Tos Ontstoppingsservice BV