column

Nu is de Tijd!

Nu is de Tijd!

01-05-2019

Net zoals de regens en de winden wordt ieder huis, bedrijf, en ook het gezin getest, zo zijn wij als Victory Outreach Rotterdam ook getest deze eerste 24 jaar. Wij bouwden dit huis, door stormen van vijandigheden en overstromingen van onrechtvaardigheid heen. To God be the Glory!

Jezus vertelt in Mattheus 7:24-27 een verhaal over twee personen: “Wie naar mij luistert en doet wat Ik zeg, is verstandig. Hij lijkt op een man die zijn huis op een rots bouwt. Het kan er regenen, er kan een overstroming komen en het kan stormen. Maar het huis blijft staan, want het heeft een goede fundering. Maar wie hoort wat Ik zeg en zich er niets van aantrekt is dom. Hij lijkt op een man die zijn huis op zand bouwt. Als dat huis te lijden krijgt van regen, overstroming en storm, stort het met donderend lawaai in.” En God is getrouw geweest... Dankzij Hem staan wij. Op Jezus Christus, ons vaste fundament. Dankzij Hem hebben wij de stormen tegen onze persoonlijke levens kunnen doorstaan. Het is ons gezamenlijk verhaal! Wij hebben reden om stil te staan, reden om God groot te maken en feest te vieren. Wij zijn dankbaar dat God met ons is. En dit is slechts het begin. Het beste moet nog komen. Wij zijn gericht op de toekomst. ‘We are moving forward.’ Wij nodigen u van harte uit om samen met ons voorwaarts te gaan! Als u wacht op een wonder; geloof dat nu de tijd is. Als u vast zit aan slechte gewoonten en er vanaf wilt; stop met het maken van excuses. Als u graag meer tijd wilt doorbrengen met uw gezin; begin dan vandaag. Belangrijk: Dat de invloed van negatieve mensen jouw vooruitgang kan tegenhouden. Zijn er negatieve invloeden in uw leven op dit moment? En wat kun je doenom hiervan los te komen? Jerry Mendeszoon Senior Pastor

Wij hebben vier dochters, allemaal geboren Rotterdammers. Wij zijn in 1995 naar Rotterdam verhuisd.

Wij zijn hierheen gekomen omdat wij de toestand van de verslaafden op het toenmalige Perron Nul zagen. Wij voelden de roepstem van God om iets te doen, om een verschil uit te maken. Zo is de Victory Outreach kerk in Rotterdam begonnen. Het is geen gemakkelijke weg geweest, maar ik kan mij heel goed vinden in het wapen van Rotterdam: Want je wordt slechts sterker door strijd.

Jerry & Xannelou Mendeszoon

Wij kunnen niet blijven wachten op de perfecte tijd.

Mijnsherenplein 9, Rotterdam 010 - 4665905 info@vorotterdam.nl www.vorotterdam.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


04689 Tos Ontstoppingsservice BV