Column

Rotterdam bruist! Helaas niet overal.

Rotterdam bruist! Helaas niet overal.

01-07-2019

Familie is in Nederland nog steeds belangrijk. Het gezin als middelpunt in het leven van alledag. Dat geldt echter niet voor iedereen. Nog steeds zijn er daklozen, verslaafden, mannen en vrouwen vastgelopen in het leven, verlaten, eenzaam en vaak op zoek om de leegte in het hart te vullen.

Victory Outreach Rotterdam Kerk gelooft dat er ook voor deze mensen een betere weg mogelijk is en dat zij die weg niet alleen hoeven te gaan. Victory Outreach staat klaar voor hen, helpt hen, als kerk natuurlijk ook met geloof in een God, die de lege harten weer vullen kan met liefde en blijdschap.

Al 23 jaren ziet Victory Outreach in Rotterdam resultaten met deze hulp aan deze mensen en ziet: - een keerpunt en groei in hun leven - met discipline en respect voor elkaar - met weerbaarheid en ontplooiing - het ontdekken van talenten - het krijgen van een doel in het leven met taak en functie - het zelf worden van een rots voor anderen in hulp en zorg Herkent u uzelf of een familielid in deze omschreven nood? Hulp en ondersteuning nodig? Jerry Mendeszoon Senior Pastor

Wij hebben vier dochters, allemaal geboren Rotterdammers. Wij zijn in 1995 naar Rotterdam verhuisd.

Wij zijn hierheen gekomen omdat wij de toestand van de verslaafden op het toenmalige Perron Nul zagen. Wij voelden de roepstem van God om iets te doen, om een verschil uit te maken. Zo is de Victory Outreach kerk in Rotterdam begonnen. Het is geen gemakkelijke weg geweest, maar ik kan mij heel goed vinden in het wapen van Rotterdam: Want je wordt slechts sterker door strijd.

Jerry & Xannelou Mendeszoon

 

Mijnsherenplein 9, Rotterdam 010 - 4665905 info@vorotterdam.nl www.vorotterdam.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


04689 Tos Ontstoppingsservice BV