Column

Welterusten!

Welterusten!

01-02-2024

Waarom slapen we? Waarom dromen we? Waar blijft ons bewustzijn tijdens onze slaap en hoe gaat het met onze onbewuste processen? En hóe rusten we lekker uit?

Voor persoonlijke groei en ontwikkelingWil jij meer grip krijgen op je slaap?

Slapeloosheid Veel mensen kampen met een verstoorde nachtrust. Ze voelen zich overdag vaak vermoeid en hebben moeite zich te concentreren.

Ze zijn snel prikkelbaar, somber of slaperig. Klinkt dat bekend? Onder een verstoorde nachtrust wordt verstaan dat je minimaal drie nachten per week problemen hebt met het in- en/of doorslapen. Het kan ook zijn dat je vermoeid wakker wordt, oftewel een niet herstellende slaap hebt. Wanneer dit langer duurt dan drie maanden kan dit óók op de langere termijn gevolgen hebben voor je fysieke en mentale gezondheid.

Heb jij negatieve gedachten over slaap of maak je je zorgen over slapen? Het tekort aan rust kan je steeds onrustiger maken. De training Welterusten leert je in ongeveer 6 tot 8 sessies je slaap te verbeteren. Welterusten helpt je je slaaphygiëne en nachtrust op orde te brengen.

Zo kun je uiteindelijk energiek en opgeladen aan de slag.

Oud-deelnemer Benjamin: “Door de module Welterusten, die voor mij volledig op maat werd aangeboden, weet ik me beter te ontspannen en val ik sneller in slaap. Ik kan nu ook beter omgaan met mijn negatieve gedachten.”

Mijn naam is San ter Huurne en ben een enthousiaste en betrokken psychosociaal hulpverlener. Wanneer ik groei, ervaar ik een positieve energie en weet dan dat ik op het goede spoor zit. Jij kunt die energie in jou ook leren herkennen; daar help ik je bij.

Vandaar ook: Sanergy.

Hemonystraat 49, Zutphen 06-11116281 Eigenaar: San ter Huurne www.sanergy.nu

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).