column

Een goed gesprek

Een goed gesprek

01-05-2024

Misschien ken je het: de behoefte om eens een goed gesprek te hebben met iemand buiten je eigen familie- en vriendenkring. Omdat je ergens mee zit, voor een lastige keuze staat, omdat je het eens wilt hebben over iets dat je bezighoudt of waar je steeds weer tegenaan loopt.

Ik heb het zelf zo nu en dan. De behoefte om in vertrouwen met iemand te praten, om veilig mee te ‘sparren’ over iets persoonlijks uit mijn leven. Met iemand die ik verder niet ken en waar ik niks mee hoef, iemand met een frisse blik.

Dan wil ik graag op korte termijn terecht kunnen en niet op een wachtlijst geplaatst worden. En ik wil dan ook snel to the point (kunnen) komen zonder eerst mijn hele levensgeschiedenis uit de doeken te hoeven doen.

Vanuit deze eigen behoefte bied ik in mijn praktijk de mogelijkheid van ‘Een goed gesprek’ aan.

In dit gesprek gaat het over jóuw thema. Jij hebt de regie. Ik kijk en denk met je mee. Ik nodig je uit om stil te staan en stel vragen. Er zijn geen kant & klare oplossingen. Het is meer een proces van anders kijken, anders denken en anders omgaan met situaties.

Mijn naam is Martha Pastink. In 2017 ben ik gestart met de MindfulnessPraktijk Zutphen. Mijn werkervaring ligt in de Jeugdhulpverlening en in de GGZ en heeft altijd in het teken gestaan van werken met gezinnen en families. Daarnaast ben ik in 2009 gestart met het geven van mindfulness. De combinatie van relaties en mindfulness vind je ook terug in mijn praktijk. Op beide gebieden ben ik gekwalificeerd en ervaren. Ik ben oprecht geïnteresseerd, enthousiast, betrokken en ook nuchter en praktisch. Je bent van harte welkom in mijn praktijk!

06-19354689 info@mindfulnesspraktijk-zutphen.nl www.mindfulnesspraktijk-zutphen.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).