column

Uitvaartbegeleider  op maat

Uitvaartbegeleider op maat

01-03-2024

Geheel op uw wensen afgestemd

‘Uitvaartbegeleider op maat’ betekent dat er veel mogelijk is en niets standaard zal zijn. Ik heb geen idee wat gebruikelijk is. Liever probeer ik erachter te komen hoe de overledene in het leven stond en een manier te vinden om het afscheid zo vorm te geven dat u de overledene hierin herkent.

Iedereen heeft de vrijheid om te bepalen hoe en waar de uitvaart plaatsvindt. Zo hoeft de plechtigheid niet in een crematorium of kerk plaats te vinden, maar kan dit zelfs thuis of op een andere zelf gekozen locatie gebeuren.

Pauline Rischen

Voorbeelden van zaken die bepalend kunnen zijn voor de invulling van de uitvaart: Een geloof of een andere uitgesproken levensvisie Een culturele achtergrond Bijzondere familiebanden Kenmerkende persoonlijke eigenschappen Een beroep of hobby

Van alles is mogelijk

Graaf Ottosingel 119 Zutphen | 06-24374437 | pauline@rischen.nl | www.rischen.nl 06-24374437 Bel gerust met uw vragen

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).