bruisende zaken

Wil jij ook een palmboom in je tuin?

Wil jij ook een palmboom in je tuin?

01-05-2024

Een mooie palmboom of olijfboom kan je tuin net dat extraatje geven waar je naar op zoek bent. Helemaal als je gaat voor een prachtig exemplaar en dit op de juiste manier verzorgt. Een uitdaging waar ze bij Palm in je tuin wel raad mee weten. Eigenaren Erik en Rob Ehren vinden voor jou ongetwijfeld de boom waar jij naar op zoek bent en geven je ook nog eens uitgebreid advies over de verzorging en het onderhoud.

Wat ooit begon als een hobby, nam in 2018 professionele vormen aan met de start van Palm in je tuin. “We zijn zelf heel enthousiast over deze bomen en delen die passie maar al te graag met onze klanten”, vertellen de broers. “Daarom leveren wij ook uitsluitend kwaliteit. Iets wat wij kunnen garanderen doordat we de bomen zelf uitzoeken in Spanje, zodat we precies weten wat we verkopen. En ben je op zoek naar iets speciaals, dan kunnen we dat eigenlijk altijd wel bij een van onze kwekers regelen.” Behalve voor palmbomen en olijfbomen kun je bij Palm in je tuin ook terecht voor diverse andere soorten mediterrane planten, aardewerken potten en wijnvaten die als plantenbak in te zetten zijn. “Daarnaast zijn we dit jaar ook begonnen met de verkoop van diverse soorten citrusbomen en voegen we speciaal voor Moederdag nog wat extra bloeiende planten aan ons aanbod toe.” Wil je nu geen palmboom of er wel graag je feestje of je horeca-terras mee decoreren, ook dan kun je bij de broers terecht. “Wij verhuren ze namelijk ook, zowel kortstondig als langdurig en in geval van het laatste komen wij regelmatig langs om ze voor je te verzorgen.”

Nieuwsgierig geworden?

Maak dan gewoon eens een afspraak om een kijkje te komen nemen. “We informeren je graag over de mogelijkheden en voorzien je van het beste advies.”

Eigenaren: Erik & Rob Ehren | Nijverheidstraat 37A, Huissen | 06-10905773 / 0 6-23700808 | www.palminjetuin.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).