Column

Het verhaal van een klant

Het verhaal van een klant

01-01-2020

Ik had het gevoel te zijn stilgevallen en dat het me niet lukte om weer op gang te komen. Geen diagnose, maar wel weten/voelen dat er iets niet in orde is. Ik had pijnlijke schouders en nek evenals een rechterkaak die klachten gaf. Ook mentaal zat ik in een dip. Diverse alternatieve therapieën geprobeerd waarbij ik werd behandeld door mensen die met veel liefde en passie aan de slag gingen en die me ook allemaal iets hebben gebracht.

Maar toch... het “wonder” waar ik op hoopte bleef uit. En dan lees ik iets over BSR-therapie, verdiep me erin, lees de ervaringen van anderen en besluit het te proberen. Wie niet waagt, wie niet wint.

Na de eerste behandeling merk ik al een lichte verbetering, maar durf er nog niet blij van te worden. Het is subtiel. Een paar behandelingen verder wordt duidelijk dat dit echt voor me doet waar ik op had gehoopt.

Mijn spieren ontspannen en ook de pijnlijke rechterkaak functioneert weer optimaal en zonder pijn. En niet het minst belangrijk voor mij is dat ik weer positief in het leven sta. Ik ben blij, ik lach en geniet weer. Ik ben Didi erg dankbaar.

De therapie zet ik voort. De behandelingen zijn erg prettig en ontspannend. En wie weet gaat het van goed naar beter. We wachten af. Ik kan het iedereen aanraden om het op zijn minst een keer te proberen. Het levert je altijd wat op, zelfs als je ‘gezond’ bent.

Didi Visscher Van Neurenburgpad 2a, Dordrecht 06-51473172 www.bsrdidivisscher.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


04689 Tos Ontstoppingsservice BV