bruisende zaken

Balletschool Patty Kemper

Balletschool Patty Kemper

28-09-2016

Haal het beste uit jezelf bij

Het is alweer 21 jaar geleden dat Patty Kemper (onder de jonge kinderen beter bekend als Patty Balletie) in het diepe sprong en de balletschool aan deP.J. Troelstrastraat 100 in Papendrecht overnam. De passie is er nog steeds! Met veel plezier leert ze haar leerlingen – zowel jong als oud – de fijne kneepjes van het dansen.

"Van vrolijke dreumesen tot actieve 70-plussers, ze komen hier allemaal. Ik heb een heel breed aanbod van lessen; peuterdans, kleuter- en klassiek ballet, spitzen les, streetdance, jazz, hiphop, moderne dans en pilates. Binnenkort start er een nieuwe groep street-tap. Hierbij wordt de combinatie gezocht tussen tap en streetdance. Een leuk dansfeestje vieren, in een versierde danszaal? Ook dat behoort tot de mogelijkheden."


Leuk en uitdagend

“Ik steek veel tijd in de voorbereiding van de lessen, bijvoorbeeld de keuze van de muziek. Zo zorg ik ervoor dat de lessen leuk en uitdagend blijven. Bij de jongste groepen klassiek ballet zet ik alle mogelijke middelen in om op een speelse manier de aandacht vast te houden. Tot en met acht jaar kunnen ze bijvoorbeeld balletstempels verdienen als ze iets beheersen en aan het eind van de les vertel ik en spelen we een verhaaltje.”


“Het plezier in het dansen staat voorop”


Het beste uit jezelf halen

“Of je nu wel of niet kunt dansen, iedereen is hier welkom”, vertelt Patty enthousiast. “Ik wil het beste uit mijn leerlingen halen, ongeacht hun niveau. Het plezier in het dansen staat in al mijn lessen voorop. Ik streef dan ook naar een open, gezellige sfeer. Er moet gewerkt worden, maar we mogen samen ook lol hebben!”


Balletschool Patty Kemper

P.J. Troelstrastraat 100 Papendrecht

078-6930038  |  info@pattykemper.nl 

www.pattykemper.nl 


Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).