BRUISENDE COLUMN

Alles voor een  goede nachtrust...

Alles voor een goede nachtrust...

29-12-2016

Niets is zo belangrijk als lekker slapen, daar zijn ze zich bij Morgana de Heer maar al te goed van bewust.

Vandaar datzij al hun klanten onderwerpen aan een slaaptest om op
basis daarvan een slaapsysteem op maat te kunnen adviseren. 

Teunis Bil vertelt...


Familiebedrijf

“Mijn oma is dit familiebedrijf in 1934 begonnen. Destijds nog als linnenshop, maar in de loop der jaren is het uitgegroeid tot de slaapspecialist die we nu zijn. Momenteel staat mijn vader nog aan het roer, maar de bedoeling is dat mijn broer Arjen en ik het bedrijf op den duur samen gaan overnemen.”


Aanbod

“In onze winkel vind je eigenlijk alles op het gebied van goed en gezond slapen; van lattenbodems tot boxsprings en van matrassen tot bed- en badtextiel. Alles om onze klanten een goede nachtrust te kunnen bieden dus. Een enorm assortiment op maar liefst 2000 m2 winkeloppervlak.”


Slaaptest

“In veel winkels kijk je eerst naar wat je mooi vindt en ga je van daaruit verder tot een eventuele aankoop. Wij werken echter anders doordat we al onze klanten aan het begin van hun zoektocht naar een slaapsysteem een slaaptest aanbieden. In een speciale testcabine wordt daarbij in acht minuten een lichaamsprofielmeting uitgevoerd op basis waarvan wij kunnen bepalen wat voor het lichaam van die specifieke klant de beste combinatie is van matras en bedbodem. Hierbij houden we rekening met drie dingen: ondersteuning, comfort en het te besteden bedrag.”


”Specialisten op slaapgebied”


365 dagen nachtrustgarantie

“Klanten die bij ons een slaaptest ondergaan en op basis daarvan een slaapsysteem bij ons aanschaffen, bieden wij onze zogenaamde ‘365 dagen nachtrustgarantie’. Dit houdt in dat wij gaan zoeken naar een oplossing mocht het systeem toch niet voldoen. Dat is nu eenmaal de service die wij bieden, omdat wij vinden dat iedereen lekker moet kunnen slapen.”


Morgana de Heer 

Veersedijk 89 Hendrik Ido Ambacht

078-6813447

www.morgana.nl



Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10741 Gerdi's Balans