BRUISENDE COLUMN

Wil jij een gelukkiger leven?

Wil jij een gelukkiger leven?

01-09-2017

We voelen ons allemaal weleens uit balans, oftewel niet 'lekker in ons vel'. Dat hoort bij het leven.

Maar als zo’n periode te lang duurt kan dit je dagelijkse leven behoorlijk beïnvloeden. Vooral als je niet weet waar deze gevoelens vandaan komen… 


Angelina Jochems van FEEL GOOD 24/7! gaat samen met jou op zoek naar de oorzaak van het probleem en coacht je naar een beter welzijn. Angelina werkt met de methode 'Heal Your Life', gebaseerd op de filosofie van Louise Hay, schrijfster van onder andere 'Je kunt je leven helen'. Door de methode op zichzelf toe te passen, weet ze als geen ander hoe je leven kan verbeteren als je openstaat voor verandering. 

 


Angelina is gecertificeerd Heal Your Life Teacher en Heal Your Life Coach. Haar kennis gebruikt ze tijdens het coachen en haar workshops en trainingen die gericht zijn op het aanpakken van problemen. Dit kunnen issues zijn op persoonlijk vlak of werk, gezondheid, relaties en financiën. Iedereen die zijn of haar leven wil veranderen kan terecht bij FEEL GOOD 24/7! 

Wil jij hier hulp bij? 

Kijk dan op www.feelgood24seven.nl, lees vooral ook de testimonials en overtuig jezelf van wat Angelina voor jou kan betekenen en kies vanuit haar aanbod wat het beste bij jou past. Tevens kun je kiezen voor een gratis en vrijblijvende inzichtsessie. 


Angelina Jochems

06-13652644

feelgood24seven@live.nl

www.feelgood24seven.nl


Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


04689 Tos Ontstoppingsservice BV