bruisende zaken

Een moment voor jezelf

Een moment voor jezelf

01-03-2018

Het verzorgen en mooi maken van mensen is wat Joyce de Heer het liefste doet.

Vanuit deze ‘roeping’ opende zij acht jaar geleden haar eigen schoonheidssalon in Dordrecht: Enjoyce Beauty Care.


Eigen salon

“Als kind wist ik het al: ik wilde schoonheidsspecialiste (of kapster) worden. Een droom die ik ook daadwerkelijk heb waargemaakt. Na het afronden van mijn opleiding tot schoonheidsspecialiste en het behalen van mijn diploma nagelstyliste kwam al vrij snel de mogelijkheid tot het openen van mijn eigen salon op mijn pad. Een kans die ik meteen heb gegrepen en waar ik nog geen moment spijt van heb gehad.”


Behandelingen

“In mijn salon kunnen zowel mannen als vrouwen terecht voor een breed scala aan behandelingen. Zo bied ik onder andere diverse ontspannende en verzorgende gezichtsbehandelingen en handverzorging, zet ik gelnagels en verzorg ik pedicurebehandelingen. Op mijn website is een compleet overzicht te vinden van wat ik allemaal te bieden heb. Elke behandeling stem ik af op de persoon die ik voor me heb, met producten die het best bij hem of haar passen voor het mooiste resultaat.”


Ontspannen

“Groot voordeel is dat je bij mij terechtkunt voor diverse disciplines en dat allemaal onder één dak. Het combineren van behandelingen behoort daardoor ook zeker tot de mogelijkheden. Bovendien is mijn salon gevestigd in een kapperszaak, daardoor valt een bezoekje aan Enjoyce Beauty Care ook te combineren met een knipbeurt. Wie ik ook in mijn stoel heb zitten, het bieden van een moment van ontspanning staat voor mij altijd voorop. Mensen moeten hier even volledig tot rust kunnen komen zodat ze als nieuw weer de deur uitgaan. Dan heb ik mijn doel bereikt.”


Als nieuw de deur weer uit


Enjoyce Beauty Care  |  Eigenaar: Joyce de Heer

Rechte Zandweg 1 Dordrecht  |  078-6161871 / 06-49387173

www.enjoycebeautycare.nl


Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


04689 Tos Ontstoppingsservice BV