column

Een moment voor jezelf

Een moment voor jezelf

31-10-2018

Het verzorgen en mooi maken van mensen is wat Joyce de Heer het liefste doet. Vanuit deze ‘roeping’ opende zij acht jaar geleden haar eigen schoonheidssalon in Dordrecht: Enjoyce Beauty Care.

“Als kind wist ik het al: ik wilde schoonheidsspecialiste worden. Een droom die ik ook daadwerkelijk heb waargemaakt. In mijn salon kunnen zowel mannen als vrouwen terecht voor een breed scala aan behandelingen. Zo bied ik onder andere diverse ontspannende en verzorgende gezichtsbehandelingen en handverzorging, zet ik gelnagels en verzorg ik pedicurebehandelingen. Elke behandeling stem ik af op de persoon die ik voor me heb, met producten die het best bij hem of haar passen voor het mooiste resultaat.”

Enjoyce Beauty Care | Eigenaar: Joyce de Heer Rechte Zandweg 1 Dordrecht | 078-6161871 / 0 6-49387173 www.enjoycebeautycare.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


04689 Tos Ontstoppingsservice BV