bruisende zaken

Accu aan     vervanging toe?

Accu aan vervanging toe?

01-04-2019

De derde generatie specialisten van The Strong Accuverkoop houdt zich dagelijks bezig met de verkoop en montage van accu’s en aanverwante artikelen voor bedrijven en particulieren. Een van de belangrijkste pijlers van ons bedrijf is de kennis die wij bezitten over accu’s.

Dankzij brede kennis over accu’s en de kennis van de vele verschillende branches waarin onze klanten opereren, komen we als geen ander met een naadloos aansluitend advies.

Strong verkoopt accu’s voor auto’s maar ook specifieke andere branches zoals truck, camper, caravan, pleziervaartuigen, golfkarren en hoogwerkers.

Indien u op zoek bent naar kwaliteit, service en een betaalbare prijs, kom dan naar The Strong Accuverkoop.

U kunt ons vinden op Industrieterrein Dortse Kil I in Dordrecht.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neemt u dan contact met ons op via 078-6812168 of stuur een e-mail naar verkoop@thestrongaccu.nl.

Daltonstraat 7 Dordrecht 078 - 681 2168 www.strongaccu.nl Maandag t/m vrijdag 08:00 - 18:00u Zaterdag 08:30 - 13:00u

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


04689 Tos Ontstoppingsservice BV