thema

De costa van Marbella

De costa van Marbella

01-09-2019

Met een kustlijn van 27 kilometer en maar liefst 23 verschillende stranden is Marbella een walhalla voor strandliefhebbers. Daarom is jouw bezoek aan deze bruisende stad pas compleet met een dag relaxen op het strand.

de stranden bij het centrum worden het drukst bezocht

De mooiste stranden langs de Andalusische kust

Tijdens je vakantie in Marbella heb je volop keuze als het om mooie stranden gaat. Het hippe Bounty Beach, prachtige Playa Hermosa en gezellige Playa Faro. Het zijn stuk voor stuk prachtige zandstranden waar je heerlijk kunt genieten van het warme weer.

Het legendarische Nikki Beach

Nikki Beach is het meest bekende strand van Marbella. Dat komt vooral door de wereldberoemde beachclub Nikki Beach die aan dit strand ligt. Dit is de strandclub waar de rich and famous rondhangen en waar regelmatig exclusieve feesten worden gegeven met veel dj's, vips en champagne.

Verveel je nooit op Playa El Cable

Aan de oostkant van Marbella vind je Playa El Cable. Dit strand is ideaal voor iedereen die graag actief bezig is op vakantie. Strand en sport komen er samen. Naast een costa waterpark is er ook volop gelegenheid voor een spelletje beachsoccer of volleybal.

Geniet volop van zon, zee en strand!

Of je nu gaat voor luxe en exclusiviteit, een actieve dag of juist een rustige omgeving zonder al te veel mensen om je heen, in Marbella vind je het allemaal. Met de vele stranden van Marbella geniet je optimaal van het zonnige weer aan de Costa del Sol.

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).