bruisende zaken

Droomplek met fenomenaal uitzicht!

Droomplek met fenomenaal uitzicht!

01-04-2020

Op vakantie de zon op je huid voelen is heerlijk, maar voor ons is een echt vakantiegevoel pas compleet met een accommodatie waar je na een dag vol indrukken tot rust kunt komen. Die plek hebben wij gevonden en willen we graag bij jullie introduceren.

Vlak bij Mijas Pueblo, een pittoresk bergdorp dat bekendstaat om zijn witgekalkte huisjes, blauwe bloempotten en ezeltjes, zijn wij de trotse eigenaren van Mijas Residence, een luxe accommodatie met vier appartementen en een studio. Overal waar je staat is het uitzicht op de Middellandse Zee en Fuengirola even mooi. En wanneer je ’s avonds met een glas wijn in je hand de zon in de zee ziet zakken en de lichtjes in de stad ziet aangaan, is er geen betere plek dan hier.

Aan het prachtige zwembad, opgebouwd uit natuursteen met aangrenzende honestybar, kun je heerlijk relaxen. Of lees een boek in de schaduw van een van de takken van de prachtige oude boom in de tuin. Drieënhalf jaar geleden werden wij op slag verliefd op deze magische plek. Dat gevoel willen we graag met jullie delen.

Nieuwsgierig? Onze accommodatie, inclusief het woonhuis, is ook in zijn geheel af te huren (maximaal 26 slaapplaatsen).

Wist je dat Mijas Residence ook een trouwlocatie is? Droom je van een huwelijk onder de Spaanse zon, kijk dan voor meer informatie op www.trouweninspanje.nl of lees mijn column in het volgende nummer van Marbella Bruist.

Neem eens een kijkje op onze website en boek www.mijas- residence.com

Los Espartales 3 | 29650 Mijas, Málaga | Andalusië, Spanje 0031-638532320 | info@trouweninspanje.nl | www.mijas-residence.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).